Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

EΡΜΗΣ Ερμιόνης - ΚΟΡΩΝΙΣ Κοιλάδας 2-1

   Την Κυριακή στις 15:30 το μεσημέρι, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Ερμιόνης η ομώνυμη ομάδα με την Κοιλάδα σ' ένα ματς που τα είχε όλα. Πολύ κόσμο, πανέμορφα γκολ, ωραίο ποδόσφαιρο, εντάσεις, αποβολές, με την Ερμιόνη να παίρνει δύσκολα τελικά το τρίποντο με 2-1. Με την απόδοση αυτή η ομάδα μας, η Κορωνίδα, απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν έφτασε εκεί που έφτασε και πως έχει σκοπό να διεκδικήσει την νίκη απέναντι σε κάθε της αντίπαλο εντός και εκτός έδρας. Η Ερμιόνη είχε στο πρώτο 20λεπτο την υπεροχή, πίεσε και είχε 2-3 καλές φάσεις για να προηγηθεί αλλά δεν τα κατάφερε και από ‘κεί και πέρα η Κοιλάδα ανέβηκε, έβαλε την μπάλα κάτω, πίεσε και κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του ημιχρόνου με ασύλληπτο φάουλ έξω από την περιοχή, του αρχηγού της, του Δώρα.
   Στο 2ο ημίχρονο η Κοιλάδα είχε 2 φάσεις που θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 αλλά οι επιθετικοί της είχαν λάθος επιλογές. Η Ερμιόνη στην συνέχεια πίεσε και από αδράνεια της άμυνας της Κοιλάδας κατάφερε να πετύχει 2 γκολ. Το ένα από ανύπαρκτο φάουλ που δόθηκε έξω από την περιοχή... η μπάλα παίχτηκε γρήγορα και ο Ορλού από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ στην δεξιά γωνιά του Λέκκα ο οποίος δεν μπόρεσε ν αντιδράσει και έκανε το 1-1 και το δεύτερο με συνδυασμό από τ αριστερά μέσα στην περιοχή και άπιαστο πλασέ του ίδιου παίχτη στο "Γ". Στην συνέχεια ο ένχρωμος παίχτης της Ερμιόνης πήγε προκλητικότατα μπροστα στον παίχτη της Κοιλάδας Φασιλή Αντώνη που έκανε ζέσταμα πίσω απο την εστία του Λέκκα και πανηγύρισε το γκολ, γι’ αυτό τον λόγο απειλήθηκαν επεισόδια. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Ερμιόνη δεν ανοίχτηκε και οπισθοχώρησε για να κρατήσει το 2-1. Οι δυο ομάδες έφυγαν στα αποδυτήρια για τη λήξη με τρεις παίκτες λιγότερους αφού στο 87’ αποβλήθηκαν οι Κέλλη, Κλωνάρης για διαπληκτισμό μεταξύ τους και στο 89’ με κόκκινη ο Στεφανέλ για σκληρό μαρκάρισμα. Μετά το τέλος του αγώνα, υπήρχε αδικαιολόγητη ένταση από μερίδα οπαδών της Ερμιόνης αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Ευχή μας… η καλύτερη ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου, να βγει και πρωταθλήτρια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΡΜΗΣ: (ΚΟΥΡΟΣ) Καλυβόπουλος, Τζιέρης, Σχίζας, Κωνσταντινίδης, Λαμπρούσης, Καζοκάρου, Εμπελε (90’ Βιρβίλης), Ιβάνοφ- Κέλλη, Κούσης (73’ Β.Δημαράκης), Ορλού (88’ Γ.Δημαράκης).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ) Λέκκας, Παπαδημητρίου, Στεφανέλ, Δώρας, Μ.Φασιλής, Κασκαφέτος, Ι.Γιαννακόπουλος, Μπασιμακόπουλος, Ντόμπος, Φρέιτας (75’ Α.Φασιλής), Στ.Γιαννακόπουλος (63’ Κλωνάρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου