Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΑΔΗΜΙΑ "Α.Ο. ΠΟΡΟΥ" - ΑΚΑΔΗΜΙΑ "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ 0 - 1

(ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ). ----  ΠΑΝΩ : Π. ΗΛΙΟΥ (ΥΠ. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ), Π. ΑΝΤΟΥΛΙΝΑΚΗΣ, ΧΡ. ΤΖΑΝΗΣ, Μ. ΖΕΡΒΑΣ, ΑΘ. ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, Λ. ΚΟΥΡΤΙ, Ο.ΚΙΟΣΙ, ΚΛ. ΜΟΛΆΙ, Δ. ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ, ΑΛ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Β. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ------ ΚΑΤΩ : Γ. ΝΤΑΟΥΛΙΑΡΗΣ, Ε. ΛΑΜΠΡΟΥ, ΑΝ. ΧΑΣΑ, ΣΤ. ΜΠΑΖΟΣ, Π. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ, Ν. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ


  2 ΣΤΑ 2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΜΕ 0-1.

  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2011) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΣΤΙΣ 11.00 π.μ.
 ΟΙ "ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ" ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΆΟΥΝΤΕΝΣ ΜΟΛΆΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΡΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ.
  ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΗΣΑΝ.
  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΣΕ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΑΝΗΣ, ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 0-1 ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ 1η ΘΈΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
  Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ.
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ (18/12/2011).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου