Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ο. KOΡΩΝΙΣ Κοιλάδας - ΑΣΤΕΡΑΣ Δρεπανιακός 2-2

Δίκαια ισοπαλία

Τελευταίο παιχνίδι για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος για Κορωνίδα και Αστέρα.  Οι δυο έχουν περάσει στην Α1, οπότε ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Αμφίρροπο παιχνίδι και οι δυο ομάδες είχαν καλά διαστήματα, με το Δρέπανο να έχει περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και αρκετές ελλείψεις (πήγε με 12 μόλις παίκτες).
Ο Αστέρας ξεκίνησε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παρόλα αυτά, δέχθηκε όμως πρώτο γκολ, στο 7’ από τον Μπασιμακόπουλο. 
Φάση από τον αγώνα του Δρεπάνου ...

Προσπάθησε να απαντήσει και  στο 16’ ο Καχριμάνης ισοφάρισε από σέντρα του Γκιαούρη.
Στο 40’ με πέναλτι που κτύπησε ο Δώρας και δόθηκε σε χέρι του Γατσάκου σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Μπασιμακόπουλο, έγινε το 2-1΄
Στο 51’ ο Μουσταφά το 2-2 με κεφαλιά από σέντρα του Γκιαούρη.
Πιο κλασικές ευκαιρίες είχε ο Αστέρας, κυρίως με δυο στημένα από τον Γκιαούρη που απέκρουσε ο Καζοκάρου, ένα σουτ του Σταυρόπουλου μετά από ατομική προσπάθεια και επίσης με Γκιαούρη και Σαρρή. 
Η Κορωνίδα που προσπάθησε κι αυτή να παίξει, μετά το 2-2 είχε ένα τετατετ με τον Γιαννακόπουλο που απέκρουσε ο Παπασαράντος και άλλες δυο πλαγιοκοπήσεις με τον Μανιάτη του οποίου οι πάσες κόπηκαν από την άμυνα.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό τον αγώνα στον πάγκο της Κορωνίδας κάθησε ο νέος προπονητής της κ. Γιώργος Χορμής.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Καζοκάρου, Παπαδημητρίου (87’ Λάμπρου), Στεφανέλ (89’ Α.Καζοκάρου), Δώρας, Κωτσαράς, Σαγκατέλοφ, Μανιάτης, Δρίτσας (68’ Α.Φασιλής), Μπασιμακόπουλος, Φρέιτας, Ι.Γιαννακόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπασαράντος, Τράκας (46’ Κοκκώνης), Μίχος, Καχριμάνης, Γατσάκος, Αντωνιάδης, Μουσταφά, Σαρρής, Φλεβάρης, Σταυρόπουλος, Γκιαούρης.
ΑΠΟ ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ ΣΠΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου