Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΜΕΘΑΝΑ 6-0 ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΛΟ



Σε παράσταση για ένα ρόλο ήταν ο αγώνας της Κοιλάδας μεταξύ της τοπικής ομάδας και των Μεθάνων. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν σαν την γάτα με το ποντίκι τους φιλοξενούμενους με τον Μπούρα και τον Γκρεβτσίδη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουν ότι θέλουν την άμυνα των φιλοξενούμενων , χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Εδώ να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι έπαιξαν χωρίς δύο βασικά τους στελέχη τον Παναγιώτη Μέγα και τον Αλέξη Σαγκατέλωφ.



Το φιλμ του αγώνα.



Πρώτη καλή φάση στο  2’ λεπτό όταν ο Πλατανίτης σούταρε από πλάγια και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Βλάχου. Στο 7’ λεπτό ο Μπούρας βγήκε τετ α τετ με τον Βλάχο , αλλά το πλασέ πού έκανε η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι. Στο 16’ λεπτό δυνατό σουτ του Πλατανίτη η μπάλα λίγο άουτ. Στο 17’ λεπτό νέο δυνατό σουτ του Μπούρα η μπάλα κτύπησε στο δεξί δοκάρι και έφυγε έξω. Στο 21’ λεπτό τα Μέθανα παραλίγο να παγώσουν την Κοιλάδα όταν ο Νίνος βρέθηκε έξω από την περιοχή , προσπάθησε να κρεμάσει με ψηλοκρεμαστό σουτ τον Γκιόκα αλλά ο τελευταίος έδειξε την μεγάλη του ποδοσφαιρική κλάση και απογειώθηκε στο « γάμα» της εστίας του αποσοβώντας το σίγουρο γκολ. Στο 26’ λεπτό ο Μπούρας με δύσκολο δυνατό σουτ από πλάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου ανοίγοντας το σκορ. Στο 32’ λεπτό δυνατό σουτ του Cojocaru  η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 37’ λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Βλάχου σε σουτ του Μπούρα. Στο 38’ λεπτό ο Λούμης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 40’ λεπτό τα Μέθανα απείλησαν πάλι με ίδια φάση καρμπόν με του 21’ λεπτού όταν ο Μαλπαντίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να κρεμάσει εκ νέου τον Γκιόκα χωρίς αποτέλεσμα αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας της Κορωνίδας απογειώθηκε στο αριστερό παραθυράκι του στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Γκολ με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Γκρεβτσίδης βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή των Μεθάνων πλάσαρε και έκανε το 2-0. Στο 48’ λεπτό η  Κορωνίδα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκρεβτσίδη από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων. Το εκτέλεσε ο Cojocaru και ο Βλάχος απέκρουσε κρατώντας το 2-0. Στο 50’ λεπτό Γκρεβτσίδης με ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.  Στο 58’ λεπτό πάσα του Μπούρα στον Γκρεβτσίδη πλασέ του τελευταίου και 4-0. Στο 70’ λεπτό ωραία ενέργεια του Γκρεβτσίδη από πλάγια έκανε παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Μπούρας με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 5-0. Στο 74’ λεπτό σέντρα του Ζέρβα στο δεύτερο δοκάρι πλασέ του Μπούρα και 6-0.


Ευκολο απόγευμα για το διαιτητικό τρίο Ιωαννίδης Κ., Μυλωνόπουλος Ν., Σταυρόπουλος Θ.


Κορωνιδα Κοιλάδας : Γκιόκας, Κωτσαράς ( 65’ Ζέρβας), Τασσιόπουλος, Λάμπρου Ι., Μπόμπος, Χατζησταύρου , ( 60’ Γιαννακόπουλος), Πλατανίτης ,( 45’ Δώρας),  Λούμης, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Cojocaru.
 
ΜΕΘΑΝΑ : Βλάχος, Λυσαίος, Λαζάρου, Ναλμπατίδης, Μανιάτης, Muco, Μενιέ, Παντελής, Νίνος, Αταγιάν,  





ΑΠΟ ΤΟ Sport-Ermionida



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου