Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλική καταιγίδα από γκολ στην Κοιλάδα.Η Κορωνίδα κέρδισε 5-4 τον Τροιζηνιακό


Σε φιλικό αγώνα πού έγινε στην Κοιλάδα τη Κυριακή ( 6/9) σε φιλικό προετοιμασίας η Κορωνίδα Κοιλάδαςκέρδισε με 5-3 τον Τροιζηνιακό. Σίγουρα οι 50 περίπου φίλαθλοι ευχαριστήθηκαν γκολ και οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψη της έναρξης του νέου πρωταθλήματος .

Το σκορ άνοιξε στο 7’ λεπτό ύστερα από ωραίο συνδυασμό Μπούρα-Σαγκατέλωφ και Στ. Γιαννακόπουλου ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-0. Στο 10 λεπτό ο Μπούρας εκτέλεσε κόρνερ και ο Σαγκατέλωφ με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 19’ λεπτό ο Λάμπρου με αυτογκόλ έκανε το 2-1.Στο 21’ λεπτό σέντρα του Στ. Μπάζου από δεξιά καρφωτή κεφαλιά του Στ. Γ ιαννακόπουλου μέσα από την περιοχή και 3-1. Στο 55’ λεπτό πλασέ του Μπούρα από το σημείο του πέναλτι απέκρουσε ο Αντωνόπουλος και στην επαναφορά ο Γιάννης Γιαννακόπουλος έκανε το 4-1.Στο 65’ λεπτό ο Σταματέλος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαμηλού μειώνοντας το σκορ. Στο 77’ λεπτό ο Κλωνάρης ανάτρεψε τον Χατζόπουλο και ο Δελαπόρτας από την άσπρη βούλα μείωσε σε 4-3. Στο 88’ λεπτό ο Cojocaru με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 5-3 για να κλείσει το σκορ Το σκορ έκλεισε ο Σωτήρης Σούχλας με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραία μπαλιά του Χατζόπουλου από αριστερά.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Χαμηλός, Ι.Λάμπρου, Τασσιόπουλος, Χατζησταύρου, Ι.Γιαννακόπουλος,Cojocaru, Αλεξανδρής, Σαγκατέλωφ, Μπάζος, Μπούρας, Στ. Γιαννακόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν : Μ.Ζέρβας, Α. Ζέρβας, Κουτσαύτης, Μπούκουρης, Ε. Λάμπρου, Κλωνάρης, Παπαδημητρίου και Αργείτης.

Τροιζηνιακός : Αντωνόπουλος, Καλατζής. Λάφης, Πάνου, Δ.Σαμπάνης, Β.Σούχλας, Καλυβόπουλος, Αλ.Σούχλας, Δελαπόρτας, Σταματέλος Χατζόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν Σ. Σούχλας, Γ. Σαμπάνης,, Μπαλτάς και Μαρίνης.



απο το sport-ermionida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου