Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Επιτυχημένη η αρθροσκόπηση του Μιχάλη Βιρβίλη ο οποίος μέσω δήλωσης ευχαριστεί την διοίκηση της ομάδας του για την συμπαράστασή της.


Μία κακή ανάμνηση θα είναι για τον Μιχάλη Βιρβίλη ο φιλικός αγώνας του περασμένου Σαββάτου (5/9) με 
τον Ποσειδώνα Διδύμων στο γήπεδο της Κοιλάδας. Ήταν το 20’ λεπτό του πρώτου ημιχρόνου όταν είχε την μπάλα στην κατοχή του και πήγε να δώσει μία μπαλιά σε συμπαίκτη του εκεί του γύρισε ο μηνίσκος. Αμέσως έγιναν όλες οι ιατρικές εξετάσεις και στην μαγνητική πού έγινε διαπιστώθηκε η κάκωση μηνίσκου. Την Πέμπτη (10/9) ο Μιχάλης πέρασε την πόρτα του Μετροπόλιταν όπου και του έγινε αρθροσκόπηση. Και βέβαια σε όλη αυτή την περιπέτειά του ήταν κοντά του από πλευράς της ομάδας ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Τσατσαρός.Το Sport-Ermionida επικοινώνησε με τον Μιχάλη όπου μας δήλωσε :

“Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην διοίκηση της Kορωνίδας Kοιλάδας που ήταν και είναι δίπλα μου σε όλο αυτό με τον τραυματισμό μου. Επίσης ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον γενικό αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Τσαρτσαρό που στην ουσία το πέρασε όλο αυτό μαζί μου...
Ευχαριστώ και πάλι όλη την διοίκηση για το ενδιαφέρον που έδειξε και σας δηλώνω ότι θα ανταποδώσω όταν επιστρέψω στα γήπεδα.”


Η επιστροφή του Μιχάλη Βιρβίλη στα γήπεδα υπολογίζετε περίπου σε 20 ημέρες.απο το sport-ermionida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου