Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ερμής Κιβερίου-Κορωνίδα Κοιλάδας 0-0.


Ωραίο παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο της Λέρνας με τον Ερμή Κιβερίου να φιλοξενεί την Κορωνίδα Κοιλάδας. Οι δύο ομάδες,αν και είχαν ευκαιρίες, κόλλησαν στο μηδέν.


Με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Ερμής παραμένει πρώτος στη βαθμολογία με 18 βαθμούς και η Κοιλάδα ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 17. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου με 16, όμως έχει ένα ματς λιγότερο και με νίκη στις Σπέτσες μπορεί να σκαρφαλώσει στην κορυφή.
Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις, όμως οι τερματοφύλακες ήταν σε εξαιρετική φόρμα, ενώ ο Ερμής έχασε και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη φάση έγινε στο 20′, όταν ο Βαρβουλέτος σούταρε και ο Βιρβίλης με προβολή έσωσε το γκολ.
Στο 35′ η Κοιλάδα είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ του Μέγα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπούρα και στη συνέχεια ο Ερμής βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μπιτζή που σούταρε, όμως ο Κομπόσης απέκρουσε και έβγαλε την μπάλα κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε και ο Καζοκάρου στην προσπάθειά του να απομακρύνει ακούμπησε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το πέναλτι χτύπησε ο Βαρβουλέτος, όμως ο φοβερός Κομπόσης έπεσε στη γωνία και απέκρουσε.
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Ερμής Κιβερίου, με την Κορωνίδα να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος. Στο 50′ ο Καζοκάρου σούταρε, όμως η μπάλα πήγε πάνω από τα δοκάρια και στο 52′ ο Ερμής είχε φάση με τον Φίλη που έπιασε κεφαλιά μετά από φάουλ του Βαρβουλέτου, με την μπάλα να βγαίνει για λίγο άουτ.
Στο 57′ ο Μπιτζής βγήκε τετ α τετ, πέρασε τον Κομπόση και σούταρε, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να φτάνει στον Κομνηνό που σούταρε ξανά, με τον Κομπόση να λέει ξανά ΟΧΙ.

Ο Μπάζος στο 75′ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά και στο 80′ ο Αδάμης έπιασε ωραίο σουτ όμως ο Κομπόσης απέκρουσε ξανά.
Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ερμή Κιβερίου να είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα. Ο Ερμής την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την Ασίνη και η Κορωνίδα ταξιδεύει στο Κουτσοπόδι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης, Φλεβάρης, Κομνηνός (70’ Παπασαράντος), Φίλης, Σελλής, Καζάς, Βαρβουλέτος (60’ Οψιμούλης), Αδάμης, Μπιτζής, Δήμας (77’ Μπούνος), Σάκουλης

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ: Κομπόσης, Κωτσαράς, Διαμαντής, Τασιόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, Σαγκατέλοφ, Κέλλης (85’ Γιαννακόπουλος Ι.), Χατζησταύρου, Μπούρας (60’ Μπάζος), Καζοκάρου.

ΠΗΓΗ : http://www.paratiritis-news.com/?p=130370

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου