Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ο.Φ.Ηλιοκάστρου 4-0


Με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε τον Ο.Φ. Ηλιοκάστρουμε 4-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας. Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους πού έφταναν με ευκολία μέσα στην περιοχή για πετύχουν κάποιο γκολ όμως από καθαρή έλλειψη «καθαρού μυαλού» δεν κατάφεραν να προηγηθούν από νωρίς στο σκορ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν μαχητικοί δεν κλείστηκαν και προσπάθησαν για κάτι καλό πού όμως δεν ήρθε.


Το φίλμ


12΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Μπούρα η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μαμουτάι.

17΄λεπτό. Σέντρα του Μπούρα από δεξιά , γυριστή κεφαλιά του Στ.Γιαννακόπουλου από το σημείο του πέναλτι και η μπάλα έφυγε ελάχιστα από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Μαμουτάι.

19΄λεπτό Δυνατό σουτ του Φράγκου η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κομπόση.

20΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Σαγκατέλωφ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

23΄λεπτό. Σέντρα του Μπούρα από δεξιά , η μπάλα στον Γιαν.Γιαννακόπουλο πού σούταρε και απέκρουσε δύσκολα ο Μαμουτάι.

24΄λεπτό. Σέντρα του Μπούρα από δεξιά , σουτ του Στ. Γιαννακόπουλου πάνω στην κίνηση , η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι .

33΄λεπτό. Δυνατό σούτ του Μπούρα μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Μαμουτάι.

35΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Γιαν.Γιαννακόπουλου μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ.

36΄λεπτό. Εκτέλεση κόρνερ του Μπούρα από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Γιαν.Γιαννακόπουλου η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

44΄λεπτό. Σουτ του Μέγα μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ.

51΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Σαγκατέλωφ μέσα από την περιοχή μπλόκαρε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Μαμουτάι.

57΄λεπτό. Ο Μπούρας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Διον. Μπασιμακόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.

58΄λεπτό. Σέντρα του Μπάζου από δεξιά δεν πρόλαβε ο Μπασιμακόπουλος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

64΄λεπτό. Σέντρα Μπάζου από δεξιά κεφαλιά πάσα του Γιαν.Γιαννακόπουλου στον Μπασιμακόπουλου πού και πάλι δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

69΄ λεπτό. Δυνατό σουτ του Κέλλη μέσα από την περιοχή η μπάλα η μπάλα ελάχιστα άουτ.

73΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Μπάζου η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

75΄λεπτό. Γκολ Κορωνίδα Σέντρα του Μπάζου από αριστερά , καρφωτή κεφαλιά του Μέγα από το πρώτο δοκάρι και η μπάλα στα δίχτυα 1-0.

78΄λεπτό. Γκολ Κορωνίδα Μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή ο Μέγας με δυνατό σούτ έκανε το 2-0/

80΄λεπτό Γκολ Κορωνίδα.Ο Διον. Μπασιμακόπουλος με ένα αριστερό σουτ φωτοβολίδα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μαμουτάι για να γίνει το 3-0.

84΄λεπτό. Γκολ Κορωνίδα Κόρνερ του Μπούρα από αριστερά η μπάλα στον Γιάν.Γιαννακόπουλο πού σούταρε και έκανε το τελικό 4-0.

Άριστη η διαιτησία του Βαγγέλη Μανούχου και των βοηθών του.

Κορωνίδα Κοιλάδας Κομπόσης, ι. Λάμπρου ( 67΄Κέλλης), Ι.Γιαννακόπουλος, Τασσιόπουλος, Διαμαντής, Μέγας, Σαγκατέλωφ, ( 82΄Αν.Ζέρβας), Μπάζος, Μπούρας, Στ.Γιαννακόπουλος, (56; Διον. Μπασιμακόπουλος), Cojocaru.

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Μαμουτάι, Δ.Μπουγιούρας (68΄Δρούγκας), Ντάκος, Κασνέστης, Δαγρές, Τζανής, Κοξίδης, Φράγκος, Σ.Μπουγιούρας, Αποστόλου, Μερτύρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου