Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΜΕ 1-0 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ


Κυπελλούχος Αργολίδας για πρώτη φορά στην 43χρονη ιστορία της είναι από την Τετάρτη το απόγευμα
(25/02) η Κορωνίδα Κοιλάδας αφού κέρδισε στο ΔΑΚ Ναυπλίου τον Αργοναύτη Νέας Κίου με σκορ 1-0 στην παράταση.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Κοιλάδας μπήκε νωθρά με αποτέλεσμα να δώσει χώρο στον Αργοναύτη και να δημιουργήσει ευκαιρίες . Από το 25’ λεπτό οι ποδοσφαιριστές της Κορωνίδας πήραν μία ελαφρά υπεροχή σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές της Στο δεύτερο ημίχρονο η Κορωνίδα ανέβασε την απόδοσή της πίεσε χωρίς όμως να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.
Στην παράταση η Κορωνίδα πίεσε και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ-δώρο από τον τερματοφύλακα Κλεισιάρη ο οποίος μέχρι την στιγμή αυτή ήταν από τους καλύτερους του αγώνα.

Το φίλμ του αγώνα

Στο 6’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Αργοναύτη να ανοίξει το σκορ όταν ο Ευσταθίου σούταρε από δεξιά και η μπάλα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Γκιόκα και έφυγε παράλληλα προς την εστία.
Στο 16’ λεπτό ο Γκρεβτσίδης ύστερα από άσχημο γύρισμα του Γατσάκου στον Κλεισιάρη πήρε την μπάλα  και ο τερματοφύλακας τον ανέτρεψε χωρίς ο διαιτητής να δώσει τίποτα.
Στο 25’ λεπτό ο Μανέτας ύστερα από σέντρα του Ευσταθίου πλάσαρε για να αποκρούσει ο Βιρβίλη σε κόρνερ.
Στο 35’ λεπτό πλασέ του Τασιόπουλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Κλεισιάρης.
Στο 51’ λεπτό σουτ του Νέτζια από πλάγια απέκρουσε ο Γκιόκας.
Στο 63’ λεπτό σέντρα από δεξιά του Δρούγκα ο Βιρβίλης έστειλε την μπάλ στα δίχτυα του Κλεισιάρη για να συλληφθεί  σε θέση οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό.
Στο 64’ λεπτό δυνατό σουτ του Νέτζια έξω από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Γκιόκα.
Στο 66΄λεπτό μπαλιά του Σαγκατέλωφ στον Γκρεβτσίδη , πλασέ του τελευταίου  και η μπάλα έξω.
Στο 67’ λεπτό πλασέ του Μέγα μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ.
Στο 68’ λεπτό ο Σταματέλος έβγαλε τον Γκρεβτσίδη μόνο του με τον τερματοφύλακα μέσα στην περιοχή πού σούταρε και  απέκρουσε την τελευταία στιγμή με το δεξί πόδι ο Κλεισιάρης στέλνοντας την μπάλα κόρνερ
Στο 72’ λεπτό σέντρα του Παρασκευόπουλου από αριστερά  ο Γατσάκος με πλάσαρε αλλά οι αμυντικοί της Κορωνίδας έδιωξαν σε κόρνερ.
Στο 97’ λεπτό μπροστινή μπαλιά από τους επιθετικούς της Κοιλάδας προς την περιοχή του Κλεισιάρη οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας μπερδεύτηκαν με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του Κλεισιάρη και ο Σαγκατέλωφ που καιροφυλακτούσε με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
Στο 101΄κεφαλιά του Γατσάκου κου απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Γκιόκας.
Στο 119΄αποβλήθηκε με κόκκινη ο Ευθυμίου για φάουλ σε επιθετικό του Αργοναύτη.
Στο 120΄λεπτό σε μία φάση διαρκείας στα καρέ της Κορωνίδας σε γέμισμα πού έγινε ένα ς επιθετικός με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι αφού απέκρουσε ελάχιστα ο Γκιόκας και της άλλαξε την πορεία και στην επαναφορά ο Ευθυμίου? Την έστειλε στα δίχτυα. Όμως πολύ σωστά ο πρώτος βοηθός ακύρωσε το γκολ αφού ο Σύτι και ο Μανέτας ήταν σε ολοφάνερη θέση οφσάιντ.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Κλεισιάρης, Πηλιαφάς (111’ Σύτι), Κουριώτης, Μητρόπαπας, Γατσάκος, Λιαγκρής, Βασιλειάδης (105’ Κυριαζής), Νέντζα, Ι.Ευσταθίου, Παρασκευόπουλος (92’ Βερβενιώτης), Μανέτας.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Γκιόκας, Κωτσαράς, Σταματέλος, Ευθυμίου, Βιρβίλης, Τασσιόπουλος, Δρούγκας (77’ Μπάζος), Μέγας, Γκρεβτσίδης, Σαγκατέλοφ (116’ Γιαννακόπουλος), Cojocaru.



από το sport-ermionida



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου