Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Π.Α.Ο.ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ-ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 2-0.


Ασπρόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Π.Α.Ο. Κουσοποδίου και της Κορωνίδας Κοιλάδας παρουσίαπερίπου 500 θεατών .Ήταν ένας αγώνας χωρίς πολλές φάσεις αλλά με πολύ πάθος. Οι γηπεδούχοι μείωσαν την βαθμολογική διαφορά στους δύο βαθμούς δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα για τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές...

το φιλμ

Στο 10’ λεπτό Ο Γκιόκας απέκρουσε εύκολα σούτ του Σαρρή. Στο 60’λεπτό σουτ του Γκρεβτσίδη απέκρουσε ο Κομπόσης.
Στο 62’ λεπτό αδύναμο σουτ του Γκρεβτσίδη δεν ανησύχησε ο Κομπόσης.
Στο 64’ λεπτό σουτ του Μπούρα σχεδόν από την γραμμή του άουτ η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 68’ λεπτό γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Μουζακιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά η μπάλα κτύπησε στην πλάτη του Γκιόκα για να γίνει το 1-0. 

Στο 86’λεπτό δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους με πλασέ του Μουζακιώτη μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Καστρίτη από δεξιά. Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Αρ. Βάτσιου από την Δυτική Αττική.

Π.Α.Ο.ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ ( Ν.Μπατάκος) : Κομπόσης, Διαμαντής, Καρανάσιος, Μπόμπος (46’ Αιβαλιώτης), Φίλης, Αντωνιάδης, Μουσταφά, Καζάς, Δήμας, Κουτσοδήμος (63’ Μουζακιώτης), Σαρρής.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ( Α.Τσιρόπουλος) : Γκιόκας, Δρούγκας, Τασιόπουλος (73’ Σαγκατέλοφ), Βιρβίλης, Ευθυμίου, Μέγας (81’ Κωτσαράς), Μπάζος, Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Cojocaru


από το sport-ermionida


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου