Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΣΤΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟ-ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΜΕ 4-0


Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε η Κορωνίδα Κοιλάδας στο Λυγουριό αφού κέρδισε εύκολα τον Παμμετοχικό με σκορ 4-0. Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι το σκορ μόλις στο 35’ λεπτό ήταν 0-3 και οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Τσιρόπουλου έκαναν συντήρηση δυνάμεων εν όψι του τελικού κυπέλλου της Τετάρτης στο Ναύπλιο με αντίπαλο τον Αργοναύτη Νέας Κίου. 

Γκόλ με το ¨καλημέρα ¨για την Κορωνίδα όταν ο Δρούγκας με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανώλη ανοίγοντας το σκορ. Στο 32΄λεπτό πάλι ο Δρούγκας με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του . Τρία λεπτά αργότερα ( 35’) ο Σαγκατέλωφ με νέο σουτ έκανε το 0-3. Στο 59’ λεπτό ο Παπασταύρου ανατράπηκε από τον Χ.Πιτερό και το πεντακάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Γκρεβτσίδης. Στο επόμενο λεπτό ο Παπασταύρου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Καπετάνιου για εξύβριση.

ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ: Μανώλης, Σοφός (76’ Ρούμπος), Γρ.Πιτερός, Φ.Τριμπόνιας, Α.Τριμπόνιας, Θύμιο, Χ.Πιτερός, Μπέλεσης, Π.Μανώλης, Κοιλιομενιάτης (73’ Ε.Μανώλης), Π.Τριμπόνιας, Κ.Πασπαλιάρης (73’ Π.Πασπαλιάρης).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Γκιόκας, Αλεξανδρής (67’ Μ.Ζέρβας), Βιρβίλης, Τασιόπουλος, Ευθυμίου, Μέγας (46’ Παπασταύρου), Δρούγκας, Σταματέλος, Γκρεβτσίδης (67’ Ν.Φασιλής), Σαγκατέλοφ, Καζοκάρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου